Zakaj izbrati ravno kozmetiko D`RAN?

Pa začnimo kar pri samem imenu. Ime D`RAN je sestavljeni iz dveh besed, in sicer “Dermatology” (dermatologija) in korejske besede “rang” (ki pomeni “skupaj”). Gre torej za harmonijo med zdravo kožo in naravno lepoto skozi znamko, ki je nastala s sodelovanjem z dermatologi.

Produkti vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine najvišje kvalitete. Njihov cilj je sodelovati z uporabniki in uporabnicami ter pridobivati njihova mnenja, želje in pripombe, saj menijo, da le tako lahko ponudijo najboljše produkte za prav vsak tip kože.

S posameznimi linijami so poskrbeli za prav vsak tip kože:

  • Wonder linija bo odpravila tri vzroke za postaran izgled kože – vlago, gubice in pusto kožo s pigmetnimi madeži. Kožo učvrsti, ji povrne izgubljeni vlago in ponuja vidne rezultate.
  • Aqua linija bo poskrbela za intenzivno vlaženje vaše kože s pomočjo ledene vode iz Aljaske. Vsebuje morski kompleks, ki je sestavljen iz 7 vrst izvlečkov morksih rastlin, NMF-ja (naravni vlailni faktor) in ostalih naravnih sestavin, ki skrbijo za vlaženje kože. Krepi povrhnjico kože ter odpravlja pigmetne madeže.
  • Joyoon linijo sestavlja kar 20 skrbno izbranih medicinskih zelišč in ostalih aktivnih sestavin za naravni sijaj in čvrsto kožo.
  • Ohbeau linija je premium zlata linija, ki s skrbno izbranimi sestavinami, kot so  7 vrst rastlinskih fermentiranih izvlečkov, izvleček polžje sline, izvlečki matičnih celic rastlin ter druge, poskrbi za manjšo vidnost gubic, intenzivno vlaženje in sijočo kožo.
  • Tea Tree linija je bila razvita za tiste s problematično in občutljivo kožo. Produkti iz te linije kožo pomirjajo, vlažijo, nahranijo in ji povrnejo izgubljen sijaj.

Izberi najboljše za svojo kožo!