Spoznajte Mizon

Inovativno naravno kozmetiko iz Južne Koreje.

Mizon je najbolj prepoznaven po svoji visoko dovršeni tehnologiji, inovativnosti in neprestanih strokovnih raziskavah na področju zdravja in lepote.

Glavne , ki jim sledi znamka Mizon so: lepota, zdravje, mir in dobro počutje.

Moto, ki vodi to inovativno J.Korejsko znamko pa je: »Samo naravne sestavine, inovacija in čista energija narave«.

Znamka ima širok razpon laboratorijev lociranih tako v Južni Koreji, kot tudi v Evropi. (Francija in Švica)

Mizon je svojo pot začel leta 2000, ko se je skupina nadobudnih znanstvenikov takrat zaposlenih pri kozmetičnem gigantu Amore Pacific odločila ustvariti svoje podjetje z imenom Nabion. Njihova želja je bila ustvarjati visoko kakovostne kozmetične proizvode. Podjetje Nabion slovi po svojih dovršenih, učinkovitih in inovativnih formulah, ki niso vidne samo v  njihovi znamki Mizon pač pa je podjetje zaradi svoje učinkovitosti mnoga leta ustvarjalo tudi za znamke kot so: Etude House, Amore Pacific ipd…

Mizon je s prodajo izdelkov začel leta 2010 preko spleta in njihova prodaja je poletela v višave. Od takrat naprej ostaja ena izmed vodilnih in najbolj prepoznavnih znamk tako v Južni Koreji, kot tudi drugod po svetu.

V kolikor povzamemo bi lahko rekli, da znaka Mizon predstavlja popolno sinergijo inovativne kozmetične tehnologije in naravnih sestavin.

Spoznajte najbolje podajane produkte znamke Mizon:

Mizon Real Vitamin C Ampule je novejši prodult znamke mizon, ki pa je zelo hitro postal stalnica v kozmetičnih omaricah naših strank. Produkt vsebuje kar 19% vitamina C, ki je naravni spodbujevalec tvorbe kolagena in je učinkovit pri izenačevanju tena kože ter zmanjševanju hipeprigmentacij. Poleg vitamina C serum vsebuje še arbutin in izvleček bajkalske čeladnice. Arbutin prav tako, kot vitamin C

Mizon Collagen 100 Ampoule– ampula,vsebuje  kar 90% kolagena in kožo intenzivno učvrsti ter navlaži. Alantoin, Centello asiatico in Pantenol poskrbijo za zaščitno obnovo in pomiritveno nego kože. Njegovo anti-age delovanje pa je še bolj učinkovite zaradi vsebnosti bakrocih peptidov. Serum se lepo vpije v kožo, odpravlja gubice in kožo naredi zdravo ter sijočo.

Mizon All In One Snail Skin Repair Cream – je inovativna vlažilna krema, ki je zaradi svojih izjemno učinkovitih sestavin ena najbolj prodajanih krem v Aziji. Vsebuje kar 92% polžjega izvlečka, bakrove peptide, ki pospešujejo naravno tvorbo elastina in kolagena. Beta Glukan in Centello Asiatico, ki koži omogoča intenzivno pomirjujočo in obnovitveno nego.

Mizon Collagen Hydrogel Eye Patch– obliži za področje pod očmi obogateni s kolagenom in hialuronsko kislino, ki bosta kožo intenzivno navlažila in zmanjšala videz drobnih gubic. Niacinamid in polžji izvleček, ki bosta poskrbela za regeneracijo in zaščitno kože ter zmanjšala vidnost podočnjakov. Alantoin pa kožo pod očmi pomirja in zamašuje zabuhlost.

Spoznajte dva uporabna namiga za uporabo obližev pa področje pod očmi: 

*Namig: Obliže za področje pod očmi za vsaj eno uro pred uporabo postavite v hladilnik. S tem boste še  dosegli še večji končni učinek. Prijetno hladni obliži pa bodo pripomogli k hitrejšemu zmanjšanju zabuhlosti in instantni osvežitvi.

**Namig: Obliže za področje pod očmi lahko uporabljate tudi na drugih predelih obraza, kot so na primer: področje ustnic, nosu, brade sli celo čela.