1. PLAČILO

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Plačilo se opravi GLS kurirju, ko pripelje paketek. Če se pri dostavi karkoli zaplete, vas bo kurir poklical, da se dogovorita za prevzem, če vas ne bo doma, pa vam bo pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami, v katerem Parcel Shopu (paketni trgovini) vas čaka paket (prevzamete ga lahko z osebnim dokumentom in s številko paketa). Pred dostavo pa boste prejeli tudi mail s predvidenim časom dostave. GLS kurirju lahko plačate z gotovino ali pa s kreditno/debetno kartico. Če boste plačali s kartico (tako je možno plačati kurirju ali pa na Parcel Shopih Mercator), se vam bodo ob prevzemu dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za kar vam bo GLS kurir izdal račun. Ob plačilu z gotovino pa ni nikakršnih dodatnih stroškov provizije.GLS Slovenija sprejema kartice BA, ACTIVA, MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON in AMERICAN EXPRESS.
  • Po predračunu (z nakazilom na TRR). V kolikor se odločite za plačilo po predračunu (na TRR) vam bomo blago poslali, ko boste poravnali račun, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

2. POŠTNINA IN DOSTAVA

Pakete dostavlja GLS Slovenija. Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 50€, v nasprotnem primeru je poštnina brezplačna. Strošek dostave je 3,50 € in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila.

Produkte, ki so na zalogi vam bomo dostavili v treh do petih delovnih dneh od naročila. Produkte, ki jih ni na zalogi vam bomo dostavili v roku 15 do 20 delovnih dni. V tem primeru boste o daljšem dobavnem roku obveščeni po elektronski pošti. V kolikor produkta več ne bo v asortimanu, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.