Kaj prinaša nova znamka JEU`DEMEURE?

Jeu`Demeure je znamka podjetja Cellicon Lab. Inc, ki je specializirano za razvoj visoko funkcionalnih peptidov za uporabo v dermatoloških kozmetičnih izdelkih. Tehnologija molekularnega oblikovanja omogoča izdelavo lastnih peptidov. Proizvodi drugih podjetij vsebujejo znatno manjše količine peptidov, saj so imajo izjemno visoko ceno.

Fotografija osebe Jeu’Demeure.

Cellicon Lab uporablja tehnologijo Bio-Encapsulation – Dermal Delivery System (DSS). Za maksimalno učinkovitost aktivnih sestavin za svoje prizovde uporabljajo kombinacijo naravnih sestavin in učinkovin, ki dajejo močno sinergijo in zagotavljajo vrhunsko učinkovitost.

Cilj podjetja je raziskovanje in razvoj nove vrste peptidov.

Zakaj peptidi in kaj sploh to je?

Peptidi so verige sestavljene iz aminokislin in delujejo pomlajevalno. Pomembni so za zdravo strukturo kože. Velikokrat so ključna sestavina zdravilnih krem za rane, saj pospešujejo sintezo kolagena in elastina. Najpogostejša sestavina je pentapeptide-3, ki dokazano najbolj pospešuje nastajanje kolagena.

Fotografija osebe Jeu'Demeure.

Proizvodi znamke Jeu`Demeure vsebujejo visoke koncentracije peptidov, ki kot omenjeno zmanjšujejo znake staranja in vidnost gubic ter vzpodbujajo proizvodnjo kolagena, ki koži daje čvrstost in elastičnost. Jeu`Demeure predstavlja profesionalno nego kože doma.