T-PRO, Jurij Tajner, s.p. izjava o zasebnosti

Zadnja sprememba: 25. 5. 2018

Ta pravila o zasebnosti določajo, kako T-PRO, Jurij Tajner, s.p., (v nadaljevanju: T-PRO) pridobiva, hrani in uporablja vaše osebne podatke. Datum uveljavitve teh pravil o zasebnosti je 25. 5. 2018.

​Ta pravila o zasebnosti veljajo za (I) našo spletno stran https://all4skin.net/ (v nadaljevanju: spletna stran), (II) izvedbo  organizacije T-PRO dogodkov in prijave na takšne dogodke, (III) prijavo na obveščanje o novostih in naši ponudbi storitev, (IV) za povpraševanja za Mishha in All4skin storitve preko e-pošte, telefona in obrazcev na naših spletnih straneh, (V) preko naših socialnih kanalov in aplikacij, (VI) za prenose dokumentov, ki so na voljo na naših spletnih straneh in (VII) z vašo uporabo katere koli druge, sedanje ali prihodnje, spletne ali nespletne  storitve, tehnične podpore ali ponudbe Mishha (v nadaljevanju vse skupaj od (I) – (VII):  Storitve)

​Prosimo vas, da natančno preberete naša pravila o zasebnosti. Priporočamo vam, da si natisnete oziroma primerno shranite kopijo teh pravil o zasebnosti in vseh prihodnjih različic, ki veljajo za vaše evidence soglasij, ki ste nam jih podelili.

O nas

Upravljavec osebnih podatkov je T-PRO, Jurij Tajner, s.p.., s sedežem Partizanska pot 9, 8340 Črnomelj.

V primeru vprašanj se prosim obrnete na nas tako, da pošljete e-poštno sporočilo na info@all4skin.net ali pokličete +386 40 509 873.

Kako pridobivamo, uporabljamo in drugače obdelujemo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke pridobivamo, ko nam jih posredujete, na primer prek vaše uporabe spletne strani in njenih funkcij, ko nas kontaktirate neposredno po elektronski pošti, telefonu, v pisni obliki ali prek družabnih medijev, ko naročate naše storitve, ali na kakršen koli drug način, s katerim nam posredujete osebne podatke.

Kadar je to dovoljeno z zakonom, lahko o vas dobimo tudi informacije iz drugih javnih virov.

Prav tako zbiramo podatke o vaši uporabi naše spletne strani s piškotki in podobnimi tehnologijami. Naša politika piškotkov, ki je opisana spodaj določa več informacij o tem, kako uporabljamo piškotke in podobne tehnologije za zbiranje informacij o vas.

 

Katere vrste osebnih podatkov zbiramo ali pridobimo o vas?

Vrste informacij, ki jih zbiramo o vas, lahko vključujejo informacije, kot so:

 • vaše ime in priimek;
 • vaš poslovni e-poštni naslov oz. drug e-poštni naslov, ki ste nam ga posredovali;
 • podjetje, za katerega delate oziroma ste delali;
 • vaš poslovni položaj v podjetju;
 • vaša telefonska številka;
 • informacije o vašem računalniku oz. mobilni napravi (npr. vaš naslov IP in vrsta brskalnika, vrsta naprave);
 • informacije o tem, kako uporabljate našo spletno stran (npr. katere strani ste si ogledali, čas, ko ste si jih ogledali, in kaj ste kliknili).

Pridobivamo lahko tudi vaše osebne podatke iz določenih javno dostopnih virov, vključno z (a ne omejeno na) javnih spletnih podatkovnih baz, poslovnih imenikov, medijskih publikacij, socialnih medijev, spletnih strani in drugih javno dostopnih virov.

T-Pro ne obdeluje posebne vrste osebnih podatkov.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke (nameni obdelave)

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za enega ali več naslednjih namenov:

1) V povezavi z vašo uporabo Storitev in s prilagajanjem uporabniške izkušnje vašim potrebam in ciljem:

 • Upravljanje in izboljševanje naših spletnih mest, vključno s prilagajanjem uporabniške izkušnje naše spletne strani. To je potrebno za naš zakoniti interes, da bolje razumemo želje naših strank in potencialnih kupcev ter prilagajamo naše spletne strani, izdelke in storitve glede na vaše potrebe in želje.
 • Upravljanje odnosov T-Pro s sedanjimi in potencialnimi strankami. To delamo z analizo podatkov o zgodovini odnosa naših kupcev z namenom za izboljšanje poslovnih odnosov s strankami, s poudarkom na ohranjanju strank in končni rasti prodaje. To je potrebno za naš zakoniti interes, da bolje razumemo želje naših strank in za učinkovito vodenje in upravljanje našega poslovanja.
 • Segmentiranje podatkov o vas, ki nam omogoča vam prilagojeno ponudbo naših storitev in za namene internih statističnih poročil o uporabi naših Storitev
 • Komuniciranje neposredno z vami v zvezi s posodobitvami na naših spletni strani, nakupi naših izdelkov in odgovorom na povpraševanja, ki jih prejmemo od vas. To bo potrebno bodisi, da vas občasno obveščamo o spremembah na naših spletni strani, da izvedemo pogodbo ali nakup, ki ste ga opravili pri nas, pripravimo ponudbo, ali za naš zakoniti interes izpolnjevanja in potrditve vaših zahtev, da vam zagotovimo naše storitve in odgovorimo na vprašanja, ki jih prejmemo od vas.
 • Sklenitev pogodbe in priprava ponudbe. Če nam ne posredujete vaših osebnih podatkov, če je to potrebno za tak namen, ne bomo mogli skleniti ali izvajati pogodbe z vami ali vam ponuditi izdelkov ali storitev, ki ste jih zahtevali. Lahko tudi odložimo ali prekličemo vsa naročila, ki jih postavite, in uveljavimo naše zakonske pravice zoper vas (na primer, če smo imeli stroške ali izdatke pri pripravi ali izpolnjevanju kakršnih koli naročil, ki ste jih dali).
 • Zaščita našega poslovanja in naših poslovnih interesov, vključno z namenom preverjanja kreditnih in preteklih izkušenj, preprečevanja goljufij in izterjave dolgov. To je potrebno za zaščito naših zakonitih interesov preprečevanja kriminalnih dejavnosti, kot so goljufije ali pranje denarja, za zagotovitev, da se naša spletna stran in Storitve ne zlorabljajo in da se zaščiti naše poslovanje. Takšna preverjanja bomo izvajali le, če nam to dovoljuje zakonodaja.
 • Komuniciranje z našimi poslovnimi svetovalci in pravnimi zastopniki. To je potrebno za naše zakonite interese pridobitve pravnega ali strokovnega poslovnega nasveta, mi pa bomo posredovali le vaše osebne podatke, če je to potrebno, v najmanjšem obsegu, ki je potreben in anonimizirane, kadar koli je to mogoče ter ob pogoju sklenitve pogodb o nerazkrivanju.
 • Deljenje osebnih podatkov s tretjimi strankami (v nadaljevanju: naši podobdelovalci), ki so povezani z nami v zvezi z našim zagotavljanjem storitev, kot so naši poslovni partnerji, ponudniki e-pošte, ponudniki spletnega gostovanja in ponudniki različnih storitev informacijskih in komunikacijskih tehnologij. To bo potrebno bodisi za izvedbo pogodbe, ki smo jo sklenili z vami (ali za pripravo ponudbe), za naš zakoniti interes učinkovitega vodenja in upravljanja našega poslovanja, za skladnost s pravnimi obveznostmi, ki nas zavezujejo, ali za lastne namene neposrednega trženja. Kadar delimo vaše osebne podatke, bomo to storili dosledno na podlagi potrebe po seznanitvi, v skladu z ustreznimi omejitvami zaupnosti, na anonimizirani osnovi, kolikor je le mogoče, in le toliko, kolikor je to nujno potrebno za katerega koli od teh namenov.
 • Uveljavljanje naših zakonskih pravic in upoštevanje zakonov, predpisov in drugih zakonskih zahtev. To je potrebno za naš zakoniti interes varovanja našega poslovanja in uveljavljanja naših pogodbenih in drugih zakonskih pravic. Za zagotavljanje fizične, omrežne in informacijske varnosti ter celovitosti. To je potrebno za naš zakoniti interes, da zagotovimo varen in brezkompromisen spletni sistem in omrežja, vključno z varnostnim kopiranjem in arhiviranjem, preprečevanjem zlonamerne programske opreme, virusov, napakami ali drugimi škodljivimi kodami, preprečevanju nepooblaščenega dostopa do naših sistemov in vseh oblik napadov ali poškodb naših spletnih sistemov in omrežij. Morda bomo morali uporabljati in obdelati vaše osebne podatke, da bi bili v skladu s pravnimi obveznostmi, ki jih moramo spoštovati. Na primer, lahko zahtevamo, da predložite določene vaše osebne podatke za namene izvrševanja zakonske obveznosti preprečevanja pranja denarja ali da svoje podatke razkrijete sodišču po prejemu sodnega naloga. Vaše osebne podatke morda potrebujemo tudi za izpolnjevanje veljavnih zakonskih obveznosti, kot so davčna zakonodaja in ostali predpisi, ki nas zavezujejo.
 • V zvezi z zahtevami za razkritje in v primeru prodaje ali nakupa podjetja in / ali sredstev, bodisi dejanskih ali potencialnih. To je potrebno za naše zakonite interese prodaje in / ali zagotavljanja in spodbujanja uspeha našega poslovanja.
 • Za statistične in raziskovalne namene. Podatke bomo anonimizirali in jih uporabili za zakonite interese obdelave osebnih podatkov v raziskovalne namene, vključno s tržnimi raziskavami, boljšim razumevanjem naših strank in prilagajanjem naših izdelkov in storitev vašim potrebam.
 • Identificiranja morebitnih kaznivih dejanj ali groženj za javno varnost pristojnemu organu. To je potrebno za naš zakoniti interes spodbujanja uspeha našega poslovanja, preprečevanje kriminala, za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, v splošnem javnem interesu ali za zakonite interese vladnih organov in pristojnih organov, ki preprečujejo kazniva dejanja.
 • V zvezi s katerim koli pravnim ali morebitnim pravnim sporom ali postopkom. To je potrebno za naš zakoniti interes spodbujanja in zagotavljanja uspeha našega poslovanja, reševanje sporov in dajanje takšnih razkritij, kot to zahtevajo zakoni ali za katere menimo, da ravnajo razumno, z zakonom.

 

2) Za namene trženja in z vašim izrecnim soglasjem za namene e-trženja, da vas obveščamo o naših izdelkih in storitvah, novostih, organizaciji dogodkov, da vam ponujamo naše izdelke in storitve in druge oblike e-oglaševanja.

Kadar obdelujemo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja, lahko kadarkoli prekličete dano soglasje, če nam pošljete elektronski naslov na info@all4skin.net. Datum uveljavitve takega preklica je 30 delovnih dni od dne, ko smo prejeli vašo zahtevo.

 

Hramba osebnih podatkov in obdobje obdelave

Vaše osebne podatke shranjuje T-Pro na strežnikih IT ponudnikov storitev v oblaku, ki se nahajajo v državah članicah EU. Občasno pa lahko prihaja do obdelav vaših osebnih podatkov tudi izven EU. Izven EU lahko prihaja do občasnih obdelav vaših osebnih podatkov s strani ponudnika YouTube, Facebook Pixel, Google maps in Google Analitics.

T-Pro bo obdeloval vaše osebne podatke v obsegu, ki je relevanten in omejen na to, kar je potrebno za namene, za katere se obdelujejo in sicer namen (-e), za katere obdelujemo vaše osebne podatke, na primer, ali je treba še naprej hraniti te podatke, da bi lahko še naprej izpolnjevali naše obveznosti do vas ali za naše zakonite interese; ali imamo kakšno zakonsko obveznost, da nadaljujemo z obdelavo vaših podatkov, kot so kakršne koli obveznosti vodenja evidenc, ki jih določa veljavna zakonodaja; in ali imamo pravno podlago, da še naprej obdelujemo vaše osebne podatke, kot je vaše soglasje.

Če želite več informacij o tem, kje in kako dolgo so shranjeni vaši osebni podatki, in za več informacij o vaši pravico do izbrisa in prenosljivosti osebnih podatkov, se obrnite na nas na all4skin.net.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Sprejeli smo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zavarovanje vaših osebnih podatkov in njihovo zaščito pred nepooblaščeno ali nezakonito uporabo ali obdelavo ter proti naključni izgubi ali uničenju ali poškodovanju vaših osebnih podatkov, vključno z:

 • načelom najmanjšega obsega podatkov in obdelave na anonimizirani osnovi, kadar koli je to mogoče;
 • usposabljanje naših zaposlenih o pomembnosti zaupnosti in ohranjanju zasebnosti in varnosti vaših podatkov;
 • zavezanost k sprejetju ustreznih disciplinskih ukrepov za uveljavljanje odgovornosti zaposlenih pri zasebnosti;
 • stalnem in celovitem posodabljanju in preizkušanje naše varnostne tehnologije;
 • skrbno in odgovorno izbiro naših podobdelovalcev;
 • z uporabo varnih strežnikov za shranjevanje vaših osebnih podatkov;
 • imenovanjem pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov;
 • z zahtevo po dokazu o identiteti od vsakega posameznika, ki zahteva dostop do osebnih podatkov.

Želimo vas opozoriti, da prenos informacij (vključno z osebnimi podatki) preko interneta ni vedno povsem varen, in če nam posredujete kakršne koli informacije preko interneta (bodisi po elektronski pošti, prek naše spletne strani ali na kakršenkoli drug način), to storite popolnoma na lastno odgovornost. Ne moremo biti odgovorni za kakršnekoli stroške, izdatke, izgubo dobička, škodo ugledu, odgovornosti ali kakršno koli drugo obliko izgube ali škode, ki ste jo utrpeli zaradi vašega posredovanja podatkov preko interneta.

 

Spletni vtičniki in druga orodja

You Tube

Naša spletna stran uporablja vtičnike iz YouTuba, ki jih upravlja Google. Upravljavec strani je You Tube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ZDA. Če obiščete našo spletno stran, ki vsebuje vtičnik za YouTube, je vzpostavljena povezava z YouTubovimi strežniki. YouTube je s tem obveščen o naši spletni strani, ki ste jo obiskali.

Če ste prijavljeni v račun za YouTube, vam YouTube omogoča, da svoje vedenje brskanja povežete neposredno z osebnim profilom. To lahko preprečite tako, da se odjavite iz svojega YouTube računa.

YouTube nam pomaga, da bo naša spletna stran privlačna. To je zakoniti interes v skladu s čl. 6 (1) (f) Splošne Uredbe o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: GDPR).

Dodatne informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki so na voljo v izjavi o zaščiti podatkov v YouTubu.

 

Facebook pixel

Naša spletna stran uporablja vtičnike iz Facebooka. Upravljavec strani je Facebook, 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, ZDA. S pomočjo tega vtičnika ustvarjamo ciljne skupine in tako lažje sledimo konvezijam naših oglasov. Facebook je s tem obveščen o naši spletni strani, ki ste jo obiskali.

Če ste prijavljeni v Facebook račun, vam Facebook omogoča, da svoje vedenje brskanja povežete neposredno z osebnim profilom. To lahko preprečite tako, da se odjavite iz svojega Facebook računa.

Facebook pixel nam pomaga ustvariti ciljne skupine. To je zakoniti interes v skladu s čl. 6 (1) (f) Splošne Uredbe o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: GDPR). Imamo zakoniti interes za analizo vedenja uporabnikov, da optimiziramo svojo spletno stran in naše oglaševanje

Dodatne informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki so na voljo v izjavi o zaščiti podatkov na Facebooku.

 

Google Maps

Naša spletna stran uporablja kartografsko storitev Google Zemljevidi prek API-ja. Upravlja ga Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA.

Če želite uporabljati Google Zemljevide, je treba shraniti vaš IP naslov. Te informacije se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo. Ponudnik te strani nima vpliva na ta prenos podatkov.

Uporaba Google Zemljevidov je v interesu, da naša spletna stran privlači in olajša lokacijo krajev, ki jih nam določite na spletnem mestu. To je zakoniti interes v skladu s čl. 6 (1) (f) GDPR. Dodatne informacije o ravnanju z uporabniškimi podatki so na voljo v izjavi o zaščiti podatkov v Googlu.

 

Kako uporabljamo piškotke in podobno tehnologijo

Piškotki so datoteke s podatki, ki so poslane s spletnega mesta v brskalnik, da bi zabeležili informacije o uporabnikih spletnega mesta. Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke in podobne tehnologije.

Nekatere ali vse piškotke, ki jih uporabljamo na naših spletnih straneh, lahko zavrnete s spreminjanjem nastavitev brskalnika, vendar lahko to zmanjša vašo zmožnost uporabe naših spletnih strani ali nekaterih ali vseh njihovih funkcij. Za dodatne informacije o piškotkih, vključno s tem, kako spremeniti nastavitve brskalnika, obiščite www.allaboutcookies.org.

Na naših spletnih strani uporabljamo Google Analytics, da bi vas bolje razumeli.

 

Google Analytics

Ta spletna stran uporablja storitev Google Analytics, spletno analizo. Upravlja ga Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA.

Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«. Podatki, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenašajo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo.

Piškotki storitve Google Analytics so shranjeni na podlagi čl. 6 (1) (f) GDPR. Imamo zakoniti interes za analizo vedenja uporabnikov, da optimiziramo svojo spletno stran in naše oglaševanje.

Mednarodni prenosi osebnih podatkov

Če prenesemo vaše osebne podatke zunaj Evropskega gospodarskega prostora, bomo to storili po skrbnem pregledu primernih pravnih podlagov in zaščitnih ukrepov, kot so:

 • politike varovanja podatkov znani kot “Zavezujoča poslovna pravila” ali “BCR-ji”;
 • Standardne pogodbene klavzule , ki jih je sprejela Evropska komisija ali jih je sprejel Informacijski pooblaščenec in jih je Evropska komisija potrdila v skladu z ustreznim zakonom;
 • kodeks ali kodeksi ravnanja, ki jih pripravi združenje ali drug organ, ki ga odobri Informacijski pooblaščenec;
 • odobreni certifikacijski mehanizmi (kot je npr. Ščit zasebnosti EU-ZDA);
 • ali kadar to dopusti Informacijski pooblaščenec, pogodbene klavzule med upravljavcem ali obdelovalcem podatkov ter upravljavcem podatkov, obdelovalcem ali prejemnikom osebnih podatkov v tretji državi ali mednarodni organizaciji.

 

Pravice posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki

Opozarjamo vas na naslednje pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih lahko izvajate tako, da pošljete e-poštno sporočilo na info@all4skin.net in:

 • zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov in informacij v zvezi z našo uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov;
 • zahtevate popravek ali brisanje vaših osebnih podatkov;
 • zahtevate, da omejimo uporabo vaših osebnih podatkov;
 • zahtevate vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali in, ki vam jih bomo posredovali v strukturirani in strojno berljivi obliki (na primer preglednica Excel) in pravico, da se te osebne podatke prenesete drugemu upravljavcu osebnih podatkov;
 • ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov za določene namene (za nadaljnje informacije glejte spodnji razdelek z naslovom “Vaša pravica do ugovora z obdelavo vaših osebnih podatkov za določene namene”); in
 • zahtevate za umik soglasja k naši uporabi vaših osebnih podatkov, kjer se zanašamo na vaše soglasje. Če umaknete svoje soglasje, to ne bo vplivalo na zakonitost naše uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov na podlagi vašega soglasja pred dnem, ko boste umaknili vaše soglasje.

Imate tudi pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je za namene Republike Slovenije Informacijski pooblaščenec, katerega kontaktni podatke so na voljo tukaj.

Za dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z vašimi osebnimi podatki, vključno z določenimi omejitvami, ki veljajo za nekatere od teh pravic, glejte člene 12 do 23 GDPR, ki je na voljo tukaj.

 

Vaša pravica do ugovora za obdelavo vaših osebnih podatkov za določene namene

Imate naslednje pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih lahko izvajate na enak način, kot jih uveljavljate v prejšnjem poglavju (vaše pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki):

 • nasprotuje uporabi ali obdelovanju vaših osebnih podatkov, kadar jih uporabljamo ali obdelujemo, da bi lahko opravljali nalogo v javnem interesu, če obdelujemo vaše osebne podatke za naše zakonite interese, vključno s “profiliranjem” (npr. napovedovanje vašega vedenja na podlagi vaših osebnih podatkov) na podlagi katerega koli od teh namenov; in
 • da ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja (vključno z vsako avtomatizirano oceno, ki jo opravimo o vas ali katerikoli od vaših značilnosti kot osebi, če je povezano s takšnim neposrednim trženjem).

Prav tako lahko uveljavljate svojo pravico, da nasprotujete uporabi ali obdelavi vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, tako da:

 • kliknete povezavo za odjavo, ki je na dnu katerega koli našega tržnega e-poštnega sporočila, ki smo vam ga poslali, in sledite navodilom, ki se pojavijo v brskalniku po kliku na to povezavo; ali
 • pošljete e-poštno sporočilo na missha.si, kjer zahtevate, da vam prenehamo pošiljati tržna sporočila ali z besedami »PREKLIC SOGLASJA ZA OBDELOVANJE OSEBNIH PODATKOV«.

Vsakič, ko nasprotujete neposrednemu trženju od nas z drugačno komunikacijsko metodo kot pri tržnih sporočilih, ki ste jih prejeli od nas, nam morate posredovati vaše ime in zadostne podatke, ki nam omogočajo, da vas prepoznavamo v zvezi s sporočili, ki ste jih prejeli (na primer, če ste od nas prejeli SMS in se zelite odjaviti po e-pošti, nam boste morda morali posredovati svojo telefonsko številko v tem e-poštnem sporočilu).

 

Spremembe naših pravil o zasebnosti

Od časa do časa lahko spreminjamo naša pravila o zasebnosti. O tem vas bomo obvestili. Če nadaljujete z dostopom do naše spletne strani na ta datum ali po tem datumu, se strinjate, da vas zavezuje nova različica naših pravil o zasebnosti.

Kjer nameravamo uporabiti vaše osebne podatke za nov namen vam bomo posredovali informacije o tem namenu in katere koli druge pomembne informacije, preden uporabimo vaše osebne podatke za ta novi namen.

 

Spremembe vaših osebnih podatkov

Prosimo vas, da nas obvestite o kakršnih koli spremembah vaših osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, da so lahko podatki, ki jih imamo o vas točni in ažurni.

 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v T-Pro je Jurij Tajner, ki ga lahko kontaktirate na info@all4skin.net ali na telefon +386 40 509 873.