Prekrivnost, vlaženje in zaščitni faktor

VSE TO JE M PERFECT COVER BB KREMA!

       neguje in vlaži
       odpravlja pigmentne madeže
       odlično prekriva vse nepravilnosti
       obstojna skozi ves dan
       ščiti pred UV žarki
       na voljo v kar 5 odtenkih

KAJ JE BB  KREMA?

BB krema (blemish balm) je bila prvotno razvita kot dermatološka krema, namenjena za nego kože po laserskih posegih. Skozi prilagoditve so BB kreme postale priljubljen kozmetični izdelek. S svojimi pomirjajočimi in regenerativni lastnostmi so namenjene izboljšanju izgleda kože ter prekrivanju nepravilnosti.

M Perfect Cover BB Cream je najbolj priljubljen Misshin izdelek. Po celem svetu jih je bilo prodanih že več kot 30 milijonov. Produkt, ki združuje nego kože in ličilo zagotavlja prekrivnost in ob tem ohranja naraven videz kože, poleg tega zagotavlja zaščito pred soncem, prekriva in zmanjšuje vidnost temnih lis na obrazu ter preprečuje nastajanje gub.

MISSHA M Perfect Cover BB Cream je primerna za vse tipe kož. Lahko jo uporabljamo kot podlago za ličenje ali kot nadomestilo za puder. Ima zaščitni faktor 42, ki kožo ščiti pred UV žarki.


ODTENKI:

Eden izmed mojih najljubših izdelkov Misshe, ta BB krema (M Perfect Cover BB krema) je res fantastična! Polt je po nanosu brezhibna, zelo dobro prekrije nepravilnosti. Uporabim jo zelo malo, 50 ml zadostuje za kar nekaj časa. Imam srednje temno polt in uporabljan odtenek 27. Uporabljam skozi celo leto. Top izdelek!

Nina

The best of the best (M Perfect Cover BB krema), ne zamenjam za noben puder in nobeno več bb kremo. Prekrivna, lahka, obstojna skozi cel dan, najbolj pa mi je bilo seveda pomembno da lahko naročiš različne odtenke, saj so skoraj vse bb kreme v odtenkih light in medium, kar pa meni nikoli ni odgovarjalo. In love v to kremo <3

Manca

To BB kremo obožujem! Končno sem našla popoln odtenek zase. Je super prekrivna, vlažilna in ostane na mestu cel dan. Najboljše pa je to, da ima zaščitni faktor in mi ob sončnih dnevih na obraz ni potrebno nanašati še kreme za sončenje! Res priporočam!

Tina